Reaktioner på mine foredrag

 

En fantastisk god aften

Bjarne Jensen holdt sit foredrag ”Historier om Jensen” ved en sogneaften i Tved Forsamlingshus 29. januar 2019. Det blev en fantastisk god aften, hvor Bjarne Jensen med facts og anekdoter kom omkring både kendte og ukendte Jensen`er. Alt leveret med humor i et flot og levende sprog og med instruktive billeder og plancher. 

Jan Schmidt, sognepræst Tved, Helgenæs og Vistoft sogne, Syddjurs provsti.

Jensen fortalte medrivende om Jensen’er.
 
Bjarne Jensen, Ry, har næsten gjort det til et livsværk at opstøve historier om Jensen’er. Det drejer sig både om personer i nutid og fortid, steder og produkter. 
1. oktober 2020 var det deltagerne i en sogneeftermiddag i Tarm Kirkehus, der nød godt af hans spændende fortællinger om nogle af de mest bemærkelsesværdige af slagsen, f.eks en olympisk mester i 1896, en færgemand i USA, der fik en by opkaldt efter sig og en jordomcykler. Han havde ingen besvær med at holde tilhørernes opmærksomhed fangen, også når han fortalte om navnelove og skikke længere tilbage i tiden. Alt i alt en megeet fin eftermiddag.
Karen-Marie Ross Hansen
 

Anbefaling – til enhver tid

I Saksild Nølev menighedsråds foredragsrække har vi haft besøg af Bjarne Jensen, som fortalte under overskriften:  ”Historier om Jensen” Bjarne fortalte meget levende, om hvordan der er sket en stor drejning fra en periode, hvor Jensen var et ualmindelig  almindeligt navntil i dag, hvor der ikke døbes mange børn med efternavnet Jensen.

Tilhørerskaren var stort set vokset op i den første periode og lyttede meget intenst til Bjarnes fængslende måde at fortælle om udviklingen/afviklingen af navnet Jensen. 

Der var bred enighed blandt tilhørerne om, at såvel fremstillingen som indholdet af foredraget havde været en succes, og vi vil til enhver tid kunne anbefale dette foredrag.

Lis Tikøb